perjantai 2. huhtikuuta 2021

Altairin 2021-2022 hallitus järjestäytyi

 Vuosi käännähti taas siihen asentoon, että vuosikokouksessa valittu hallitus järjestäytyi. Hallitukseen itseensä tuli vain yhden henkilön muutos Toni Vaikkolaisen jättäytyessä muiden kiireiden ja havaintotoimintaan keskittymisen vuoksi pois ja Tuula Teurokosken tultua valituksi mukaan.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Matti Salo ja varapuheenjohtajana Martti Kalke. Kaksi muuta valittua nimenkirjoittajaa ovat niin ikään vanhoilla pesteillään jatkavat sihteeri Marianne Suikka ja rahastonhoitaja Marja Salo.

Kaksi muuta hallituksen varsinaista jäsentä ovat Katariina Salo ja Keijo Toikkanen. Varajäseninä Kari Teittinen ja jo mainittu Tuula Teurokoski. Kari toimii myös jäsenrekisterinhoitajana ja Tuula kirjastonhoitajana. Hallituksen ulkopuolelta valittiin havaintovastaavaksi Hannu Perttilä.

Kaukoputkivastaavan ja parin muun pohdinnassa olleen vastuutehtävän osalta ei tehty päätöksiä ja näitä jätettiinkin avoimiksi odottamaan yhdistyksen koko toiminnan uudelleen järjestelyä ja kehittämistä. Vastuutehtäviä määritellään ja niihin etsitään ihmisiä sitä mukaa, kun kehitystyö etenee. Tästä kuitenkin lisää tulevissa postauksissa ja eri some-kanavilla.